Doneer

Een Lustrumcadeau in de vorm van een donatie waarderen wij zeer!

Al 15 jaar is het een enorme uitdaging om het OVG Veerhavenconcert financieel rond te krijgen. In al die jaren is het evenement alleen maar grootser en mooier geworden en ondertussen zijn de inkoop prijzen gestegen. Wij vinden het heel belangrijk dat het evenement gratis toegankelijk is voor het publiek én dat ook blijft. Daarbij kunnen wij uw hulp goed gebruiken. Deze lustrumeditie is uniek maar zit helaas nog in de rode cijfers. Bent u een fan en gunt u ons een mooie toekomst? Dan zijn wij heel blij met een lustrumdonatie: € 15 of een veelvoud zou uitstekend passen maar natuurlijk zijn wij blij met iedere donatie!

Doneren kan ter plekke bij onze medewerkers
of via bankrekeningnummer NL63 INGB 0669 4998 70 tnv Stichting Veerhavenconcert o.v.v. lustrumdonatie.

Bij voorbaat heel hartelijk dank.

DONEER

Wij vinden het heel belangrijk dat het evenement gratis toegankelijk is voor het publiek én dat ook blijft. Een gratis klassiek openluchtconcert in de sfeervolste haven van Rotterdam, daarbij kunnen wij uw hulp goed gebruiken. 

Logo Rotterdam FestivalsHet OVG Veerhavenconcert is geïnitieerd en georganiseerd door de Stichting Veerhavenconcert met medewerking van Rotterdam Festivals en de gemeente Rotterdam